Om oss

Letar du efter den bästa städningsfirman i Uppsala? Då har du hittat oss! Låter kanske som stora ord, men vi är säkra på att vi erbjuder den bästa servicen för våra kunder. Vi är en firma som har många års av erfarenhet inom industrin. Vår passion är att städa och hjälpa våra kunder till en enklare vardag. Vi har som mål att bli den bästa städning firman och att alltid erbjuda våra kunder det absolut bästa. Vi har självklart försäkring för att arbeta i ditt hem. Detta betyder i fall något skulle gå sönder under vårt spelande står vi för detta.

Alltid med våra kunder först

För oss är du – vår kund – det viktigaste för oss. Därför lyssnar vi alltid på dina unika behov och finns där att svara på de frågor som du kan ha. Vi är stolta över det arbete som vi utför i våra kunders hem, och många av våra kunder är på grund av rekommendationer. Vi arbetar noggrant i ditt hem och lämnar aldrig det om vi själva inte är nöjda. Klart har vi en nöjd kund garanti också! Så är du mot förmodan inte nöjd så kommer vi tillbaka och utför städningen igen.

Några av våra projekt

Miljövänliga produkter

Som ett företag är det viktigt för oss att vi tänker på miljön när vi arbetar i ditt hem. Därför är vi noga med att enbart använda oss av miljövänliga produkter i ditt hem. Vi ser också till att alltid återvinna de produkter vi använder dessutom.