Flyttstädning är en stor hjälp

Flyttstädning är ett stort projekt – du måste se till att det blir utfört på ett korrekt sätt. När det kommer till flyttstädning är det viktigt att det blir rätt. Det finns höga standards som du måste uppfylla för att det ska bli rätt. Om du vill se till att det blir rätt redan från början borde du tänka på att anställa en flyttfirma för att utföra arbetet. Vi är dina experter på flyttstädning. Vi gör det enklare för dig att flytta. Tänk på all den energi som du sparar genom att anställa oss! Ingen mer stress kring att flytta utan låt oss ta hand om detta för dig. Fokusera istället på det viktiga – som att dekorera ditt nya hem.

Har du några frågor till oss? Då är det bara att skicka ett mail eller att ringa oss för att få mer information. Du som vår kund är viktigast för oss och vi lyssnar alltid på vad du har att säga till oss.

Garanterad kundgaranti

För vår flyttstädning erbjuder vi en garanterad kundgaranti. Detta betyder att om du inte är nöjd med städningen så kommer vi tillbaka och arbetar tills du är nöjd. Vi vet vilka standarder som måste uppnås för att flyttstädningen ska bli godkänd. Alla våra anställda har den korrekta utbildningen och erfarenheten för att utföra städningen i ditt hem. Vi har självklart också den korrekta utbildningen för att arbeta i ditt hem. För oss som företag är det också viktigt att vi tänker på miljön, därför använder vi enbart miljövänliga produkter.

 

Vad ingår i en flyttstädning?

För att vi ska kunna utföra en flyttstädning krävs det att alla möblerna har blivit flyttade. Vi kommer sedan att städa hela huset. Vi följer en checklista för varje rum för att uppnå det bästa möjliga resultatet. Så fort du vet det datum du vill boka din flyttstädning är det viktigt att du kontaktar oss för att boka städningen. Vi blir ofta uppbokade flera månader i förväg. Du bestämmer själv när och vilken tid du vill att vi ska komma till ditt hem.